Thursday, November 26, 2015

Panna Cotta vaarikamoosiga

Ma olen nii kaua juba Selveris panna cotta magustoitu vaadanud ja purki käes keerutanud ja täna tabasin ennast jälle seda tegemas. Aga kuna ma olen viimasel ajal Meisterkoka lainel ja seal on nad seda magustoitu korduvalt teinud ja seetõttu oli omalgi mõttes proovida ning jätsin seegi kord ostmata ja ostsin hoopis koostisianed. Alustasin kõige lihtsama variandiga. Vanilje panna cotta vaarikatoormoosiga.



Kohvikoor 2 dl
Vahukoor 2 dl
Külm vesi 2dl
80 gr suhkurt
3 želatiinilehte
1 sl spl vaniljesuhkurt
külmutatuid vaarikaid või vaarika toormoosi

Kuumuta kooresegu suhkruga keemiseni. Lisa vaniljesuhkur. Leota želatiinilehti külmas vees umbes 5 minutit. Pigista želatiinilehed kuivaks ja lahusta need hoolikalt segades kuumas koores. Vala panna cotta magustoidu pokaalidesse või muudesse sobivatesse vormidesse ja pane külmkappi 4 tunniks tarduma. Serveeri koos vaarikatoormoosiga.

No comments:

Post a Comment