Thursday, April 23, 2020
Peedi-bataadi püreesupp fetaga
Ma väga harva valmistan suppe. Need maitsevad mulle, kuid ikkagi teen neid harva. Täna oli supipäev. Kuna poodi on plaanis minna alles mõne päeva pärast, üritame seal ikkagi vastavalt olukorrale käia harva, siis tuleb kõik ära kasutada, mis kodus on. Minu suureks abiliseks on Fitlap.ee oma retseptidega. Saan sealt idei, isegi kui ei ole kõiki koostisained. Püreesupid on lihtsad, maitsvad. Lisasin ka ingverit, seda maitset on täitsa tunda ning kes ingverit väga ei armasta, siis selle võib ka välja jätta. Kõrvale sobib kindlasti ka ciabatta, aga seda mul ei olnud.
1 inimese kogus
100 gr bataati
60 gr sibulat
65 gr peeti, võib ka keedetud peet olla
30 gr sulatatud juustu
15-20 gr feta juustu
ingver 5 gr
maitserohelist, karulauk, petersell
sool, pipar
300 ml vett
Bataat, sibul, ingver ja peet panna keema, kui peet on keedetud, siis lisada see hiljem.
Kui kõik pehme, siis lsiada sulatatud juust ning püreestada. Peale pudistada feta juustu ja maitserohelist.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment