Poes käime praegu harva ja tuleb teha süüa olemasolevast. Mul oli kodus suitsusiiga, mis on maitsev kala. Luid on küll, aga mitte nii, et väga keeruline süüa oleks. Ma ei leidnud ühtset infot selle kala kalorite kohta, kuna tegu valge kalaga, siis ma arvaks, et väga palju neid olla ei saa. Ühesõnaga tegin kalast täna hommikul salatit. Peet, hapukurk ja kala sobivad omavahel suurepäraselt. Ja kuna mul on kodus hetkel värsket karulauku, siis lisasin seda ka. Kala jäi veel järgi, saab midagi maitsvat veel valmistada.
1 inimese kogus
Koostisosad:
115 gr keedetud peeti
75 gr suitsukala
40 gr marineeritud kurki
40 gr hapukoort
maiste järgi veidi sinepit
soola, pipart
peotäis karulauku või sibulat, peterselli
Peet ja kurk tükeldada kuubikuteks, puhastada kala, lisada hapukoor ja veidi sinepit, maitsestada soola ja pipraga. Värske roheline hakkida ning lisada salatile ning segada.
No comments:
Post a Comment