Punase sibula moos
2 punast sibulat( u 150 gr)
1dl muscovado tumedat suhkurt
1 sl võid
2 sl palsamiäädikat
0,5 tl soola
musta pipart
Koori sibulad, lõika pooleks ning seejärel õhukesteks viiludeks. Kuumuta potis või sees paar minutit.
Lisa suhkurt ja kuumuta veel mõni minut. Lisa palsamiäädikas, sool, pipar ning kuumuta kuni vedelik on aurustunud.( 8-10 min). Tõsta moos purki ja lase jahtuda..
1 tume ciabatta
2-3 sl oliiviõli
1-2 küüslauguküünt
150-200 gr kitsejuustu, valgehallitusjuustu või sinihallitusjuustu
2 dl sibulamoosi
Lõika ciabatta õhukesteks viiludeks. Lao need küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Purusta küüslauk ja sega õliga, määri segu pintsliga saiadele.
Küpseta saiu 225 kraadi juures 2-3 minutit või kuni need on krõbedad.
Määri peale sibulamoosi ja pane peale juustutükid. Serveeri kohe
No comments:
Post a Comment