- Siin on retsept, millega saad kiirelt valmistada maitsvad küpsetatud tuunikala-spinati tortillarullid, mis sobivad suurepäraselt nii argiõhtuks kui ka pidulikumaks koosviibimiseks.
- Koostisosad:
- 4 tortillat
- 100 gr tuunikala, nõrutatud
- 150 gr riivitud juustu
- 50 gr värskeid spinatilehti
- 80 gr tomatipastat
- 1 väike sibul, peeneks hakitud
- 2 küüslauguküünt, peeneks hakitud
- Sool, pipar, ja maitseürdid (näiteks basiilik või oregano)
Valmistamine:
- Eelkuumuta ahi 180°C-ni.
- Kuumuta pannil veidi õli ja prae sibul ning küüslauk kuni need on klaasjad.
- Lisa spinat ja kuumuta, kuni lehed tõmbuvad kokku. Eemalda pann tulelt.
- Sega spinatisegu tuunikala ja poole juustuga. Maitsesta soola, pipra ja valitud maitseürditaga.
- Määri tortilladele õhuke kiht tomatipastat, seejärel jaota tuunikala-spinati segu tortilladele.
- Keera tortillad tihedalt rulli ja aseta küpsetusplaadile.
- Raputa peale ülejäänud juust ja küpseta ahjus umbes 15 minutit, kuni pealispind on kuldne.
- Lõika rullid tükkideks ja serveeri soojalt.
Nipp: Kui soovid rohkem maitset, võid lisada täidisesse ka mõned päikesekuivatatud tomatid või oliivid. See annab roogale Vahemere hõngu.
Serveeri neid maitsvaid rulle koos värske salatiga, et lisada roale kergust.
No comments:
Post a Comment