See roog on hea valik nii hommikusöögiks kui ka õhtuseks snäkiks.
Koostisosad:
- 4 viilu saia, olgu see siis valge, täistera või gluteenivaba.
- 2 muna, mis aitavad saial krõbeda kooriku tekitada.
- 75 g juustu, riivitud.
- peotäis kirsstomateid, viilutatud õhukesteks viiludeks.
- 2-3 tl pestot
Valmistamine:
- Alustuseks klopi muna lahti ja sega hulka pesto. See annab saiale mõnusa maitse ja aitab viiludel ahjus mõnusalt krõbedaks küpseda.
- Seejärel kasta saiaviilud munasegusse, veendudes, et kumbki pool oleks korralikult kaetud.Prae saiaviilud kergelt pannil, kuni need on mõlemalt poolt kuldpruunid.
- Aseta praetud saiaviilud ahjuvormi, lao peale tomativiilud ja kata riivjuustuga, küpseta 200°C juures umbes 10 minutit. Võib ka samal pannil teha, kuumus maha keerata ja kaas peale, siis juust saab sulada.
- Serveeri soojalt, piserda veel veidi pestot peale, et lisada värskust.
No comments:
Post a Comment