- 50-75 gr läätsesid
- 1 sibul, hakitud
- 1 paprika, tükeldatuna
- 1 lillkapsas, õisikuteks jaotatuna
- 50 gr toorjuustu
- 50 gr tomatipüreed
- 2 küüslauguküünt, peeneks hakitud (valikuline)
- 1 tl curryt
- 1/2 tl jahvatatud tšillipulbrit (vastavalt maitsele)
- Soola ja musta pipart maitse järgi
- Vesi või köögiviljapuljong
- kaulauku serveerimiseks (valikuline)
- Õli praadimiseks
- kirrstomateid
- Keeda läätsed soolaga maitsestatud vees, kuni need on pehmed, kuid mitte pudrused.
- Kuumuta potis õli, lisa hakitud sibul ja küüslauk ning prae madalal kuumusel, kuni need muutuvad pehmeks ja kuldseks.
- Lisa tomatipüree, tšillipulber (kui kasutad), sool ja pipar. Sega hästi läbi ja kuumuta paar minutit, et maitseained avaneksid.
- Lisa tükeldatud paprika ja lillkapsaõisikud, sega hästi läbi, et kõik köögiviljad oleksid maitseainetega kaetud. Lisa piisavalt vett vet katta köögiviljad, ja lase madalal kuumusel podiseda, kuni köögiviljad on peaaegu pehmed.
- Lisa eelnevalt keedetud läätsed ja toorjuust. Sega hoolikalt, et toorjuust sulaks ja seguneks, andes sellele kreemja tekstuuri.
- Maitse ja vajadusel lisa soola, pipart või muid maitseaineid. Lasel veel mõni minut podiseda, kuni kõik koostisosad on ühtlaselt segunenud ja köögiviljad on täielikult pehmed. Kõrvale lisa mõned kirsstomatid ja soovi korral lisa ka karulauku
No comments:
Post a Comment