See retsept on eriti hästi sobiv, kui otsid midagi kiiret, lihtsat ja maitsvat. Surimi ja spinati kombinatsioon annab toiteväärtuse ja maitseküllasuse, samas kui majonees ja toorjuust lisavad kreemisust. Röstleib lisab mõnusat tekstuurset kontrasti, muutes iga ampsu nauditavaks.
Koostisosad:
- 200 g surimipulgad
- 2 suurt muna
- 100 g värske või külmutatud spinat
- 2-3 supilusikatäit majoneesi
- 50-100 g toorjuustu
- Leib (soovitatavalt täistera)
Valmistamisjuhend:
- Keeda munad kõvaks, jahuta, koori ja haki peeneksL
- Lõika surimi meelepärasteks tükkideks
- Kasutades värsket spinatit, blanšeeri seda kiirelt, kurna ja pigista välja liigne vesi. Külmutatud spinatit kasutades lase sel lihtsalt sulada ja nõruta hoolikalt. Seejärel haki spinat peeneks.
- Ühes suures kausis sega kokku hakitud munad, surimi, spinat, majonees ja toorjuust. Maitsesta soola ja pipraga.Segu võib ka saumiksriga mikserdada
- Rösti leivaviilud. Kui soovid, võid leivale määrida õhukese kihi toorjuustu, et lisada roale veelgi kreemisust.
- Aseta surimisalat röstsaiaviiludele ja naudi kohe. See on suurepärane kombinatsioon krõbedast leivast ja kreemjast salatist.
No comments:
Post a Comment